Mapline Oy
Suunnistuskarttojen tulostuspalvelu 2016Ajankohtaista, suunnistuskarttojen tulostuksen kesäkauden 2016 aikatauluja:

Karttatulostukset kesäkaudella 2016

Karttatulostuksissa on ollut kiireisiä vuosia ja karttoja on tulostettu tiukalla tahdilla erilaisiin suunnistustapahtumiin. Kevään ja kesän aikana kannattaa varata karttatulostukset jo hyvissä ennakkoon, lähetä aikataulukyselyt ja -varaukset spostilla
mapline@mapline.fi
Erityisesti kesäkuu on kiireisiä aikoja suurtapahtumien vuoksi.

Kaikki karttatulostuksen ennakkovaraukset ovat voimassa!

Hyvää ja suunnistuksellista suunnistuskautta 2016 kaikille!
Kausi 2016 on jo hyvässä vauhdissa ja olemme valmiina tekemään juuri oikea-aikaisia suunnistuskarttatulostuksia tälläkin kaudellakin entiseen tinkimättömään tyyliin sekä isompiin että vähän pienempiinkin suunnistustapahtumiin. Kokemusta ja tietoa on kertynyt jo 20 vuoden ajalta suunnistuskarttatulostuksista, ko. palvelu aloitettiin jo 1996 - kartoitustoimintaa yli 27 vuotta yrityksenä! Savolainen sanonta pitänee paikkansa "se on heleppoa minkä ossoo"..

Varaa karttatulostusaikasi viimeistään viikko ennen tulostuspäivää, kansallisten kilpailujen ja suurempien kertatulostusmäärien osalta mielellään jo vähintään pari viikkoa aiemmin. Kaikki ennakkovaraukset ovat voimassa myös tulevan kaudenkin osalta.

Heinäkuun 2016  toimimme ennakkovarauksesta reilun parin viikon varoitusajalla (karttatulostuksissa tauko 1.7.-24.7.2016), varsinaiset tulostuspäivät 26.7. alkaen viikoittain tiistaisin, laita spostia
mapline@mapline.fi

2016 kevätkesällä huhtikuu-, touko- ja kesäkuussa normaali online-tulostuspalvelu (kartat tulostetaan yleensä parin työpäivän aikana) käytössänne! Syyskaudella 15.8. alkaen karttatulostukset vain ennakkotilauksesta!Ohjeita tiedostojen valmisteluun suunnistuskarttojen tulostusta varten (Ocad11 väriasetukset käytössä):
Lähetä  ocd-tiedostot (Ocad5-11) sähköpostin liitteenä tulostuspaikkaan osoitteeseen mapline@mapline.fi viimeistään 2-3 työpäivää ennen sovittua valmistumispäivää tai sopimuksen mukaisesti. Kartat tulostetaan korkeatasoisella väritulostimella Maplinen tulostuspalvelussa sekä lähetetään Postin jakelu sovitusti pakettina tai kirjelähetyksenä tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen (katso etukäteen Postin toimitusajat,  postinumeromme on 58700), muista ilmoittaa myös vastaanottajan puhelinnumero.

Tulostamme kartat Ocad10 tai Ocad11-ohjelmasta, vanhemmat Ocad-versiot muunnetaan tulostusvaiheessa tarvittaessa.

Mapline muodostaa lopulliset tulostustiedostot ja säätää normien mukaiset tulostusvärit ja -asetukset!

Suosittelemme tulostuksen nopeuttamiseksi karttatiedostojen säätämistä Ocadin värihallinnassa tulostuspalveluamme varten:

Ocad-pdf (doc) päivitetty 15.3.2013
Ohjeet ja hinnasto koskee vain virallisia Ocad-tiedostomuodossa olevien suunnistuskarttojen tulostuksia
Hinnasto voimassa toistaiseksi alkaen 1.4.2016, toimituskulut hinnastossa!


Huom! Karttatiedoston ja ratasuunnittelutiedoston on oltava samassa mittakaavassa ja samassa Ocad-versiossa. Ratapiirustuksiin ja ratasuunnittelun avuksi voidaan käyttää OCAD:n ratasuunnitteluohjelmaa tai Condes-ohjelmaa (Condesin ratatiedostot kuitenkin tallennettuna Ocad-muotoon!). Hyvälaatuisia logoja tai mainoksia voi käyttää taustakuvina ja -rasterina muutaman, ensisijaisesti kuitenkin piirrettynä Ocad-tiedostoon.

Laskutus karttatoimituksen jälkeen pdf-tiedostona tai iPost-kirjeenä saapuvalla laskulla voimassa olevan hinnaston tai sopimuksen mukaisesti. Tiedoston avausmaksu kattaa tulostustiedoston värien ja symbolien asetuksien säätämisen Maplinen värilasertulostimelle soveltuvaksi, tilaajan toivotaan käyttävän tiedostoissa Maplinen tällä sivulla suosittelemia väriasetuksia, katso ohjeet. Mikäli ohjeista on poikettu merkittävästi, aiheutunut lisätyö veloitetaan hinnaston mukaan.

Tulostamme kartat parhaan mahdollisen suunnistuskarttojen tulosteiden laatutason saavuttavalla tulostusjärjestelmällä (mm. tarkkuus 2400dpi, nopeus 1200 A3-värisivua tunnissa, G-Print 115g painopaperi), lisäksi varalaitteena toimii mahdollisten huolto-/kiiretilanteiden joustavaan ratkaisuun Xerox 240-tulostin.

Tulostusajat kannattaa varata suunnistuskauden alkaessa tai vähintään 3-5 vrk ennen tulostuspäivää. Kisaviikolla keskiviikko on viimeinen mahdollinen tulostuspäivä!

Kesäkaudella 2016 suunnistuskarttojen online-tulostuspalvelut ovat käytössänne huhtikuun alusta alkaen pl. heinäkuu, jolloin olemme kesälomalla ja toimimme vain ennakkovarausperiaatteella. Syyskauden karttatulostuksen ohjelma kuten ennenkin eli muutaman työpäivän aikana onnistuu karttatulostukset, isommat erät ja kisakartat normaalisti ennakkovarauksella.


Lisätietoja palveluistamme >>


Ota yhteyttä (mieluiten spostilla) niin kerromme lisää.
 
Mapline Oy
suunnistuskartat

Y-tunnus 1069264-5, Alv.rek.
osoite: Uitonrinne 18, FIN-58700 SULKAVA
email: mapline@mapline.fi
etunimi.sukunimi@mapline.fi
www.mapline.fi  www.k-map.net

Suunnistuskarttapalvelut, yhteyshenkilöt:

Suunnistuskarttojen tulostuspalvelut, tuotanto
Kristian Liljeström tj. email >>

Suunnistuskarttojen tulostuspalvelut
Jarmo Munck 015 471 239

Suunnistuskartat ja kartoitukset,
myynti ja tuotanto
Pasi Jokelainen 0400 608 184

Suunnistuskartat ja kartoitusprojektit
Rauno Asikainen 040 526 4325